top of page

Zwangerschapsmassage

Zwangerschap

Een zwangerschap is een heugelijke gebeurtenis! Er gebeurt zoveel in jezelf en om je heen als je zwanger bent dat het fijn is om ruimte te nemen voor ontspanning. Een zwangerschapsmassage is dan een ideaal moment om alle zorgen even te laten varen en helemaal tot rust te komen. Het is voor jou als aanstaande moeder een heerlijk moment om je te focussen op je band met je kindje.

Massage

Deze zwangerschapsmassage is een zachte aanraking met warme olie en wordt gegeven vanaf de 13e week van je zwangerschap. Door deze zwangerschapsmassage kun je beter ontspannen, waardoor het lichamelijke klachten en emotionele spanningen tijdens de zwangerschap verlicht. Bovendien kan ook slapeloosheid verminderen door het regelmatig ontvangen van een massage.

Voordelen

Zwangerschapsmassage kan vele voordelen bieden. Vanaf de 3e tot 6e maand begint je buik al flink te groeien en is de massage vooral gericht op het verzachten van rugklachten, vermoeidheid en pijn in de benen. In de laatste fase hebben de nek, schouders, rug, bekken, benen en voeten meer te lijden onder het toenemende gewicht van de buik en wordt de aandacht hier meer op gevestigd. Tijdens de massage geef ik extra aandacht aan jouw specifieke wensen en behoeften.

bottom of page