Contact

Ho

Hoofdlocatie

Een afspraak op maandag, woensdag of vrijdag is op de Hoofdlocatie: 

Willem Alexanderhof 15 te Huissen. Deze kan online geboekt worden.

Via deze knop kom je in de boekingsmodule van de Hoofdlocatie.

 

 

Locatie Centrum

Een afspraak op dinsdag is op de Locatie Centrum, in het pand van Perfect Skin & Beauty,

Vierakkerstraat 40 te Huissen.Deze kan online geboekt worden via deze knop:  

 

Mocht je voorkeur er niet als optie bij staan, neem dan contact op om de mogelijkheden/wensen te bespreken: 06-18713920. Je kunt ook een afspraak maken door te bellen, appen of onderstaand

contact formulier in te vullen.

Wachtlijst

Is er geen plaats in de week dat je graag wilt, dan kun je jezelf op de wachtlijst plaatsen door onderstaand contactformulier in te vullen. Vermeld welke week je graag een afspraak zou willen en dan wordt er contact opgenomen als er een plekje vrij komt.

Puur Zijn is gesloten
van 5 - 18 september
i.v.m. vakantie

Heb je vragen over praktijk PUUR ZIJN, over de behandelingen of wil je een afspraak maken? Door onderstaand formulier in te vullen, kun je contact opnemen. Zodra ik in de gelegenheid ben, zal ik zo snel mogelijk je vraag beantwoorden. 

Bellen of appen kan natuurlijk ook: tel: 06-18713920

Naam *

Email *

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht

Dit contactformulier vraagt u om uw naam, telefoonnummer en e-mailadres, zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring op het tabblad Belangrijke informatie om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan. 

De praktijk aan de Willem Alexanderhof 15 in Huissen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (lijn 300, vanaf halte Bredestraat 10 minuten lopen). Mocht u met de auto komen, dan is er voldoende parkeergelegenheid aan het einde van het hofje.