top of page

Stoelmassage

Wat is een Stoelmassage?

Stoelmassage is ontwikkeld voor bedrijven en dan met name voor de mensen die achter een bureau werken. Mede door het toenemende privégebruik van pc, laptop, tablet en dergelijke maken ook particulieren steeds vaker gebruik van deze kortdurende en effectieve massage.

 

De massage wordt over de kleding heen gegeven en duurt ongeveer 25 minuten. Er wordt geen olie gebruikt. Gemasseerd worden: hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen. De massage wordt uitgevoerd op een speciaal, voor deze massage, ontwikkelde stoel.

 

Een stoelmassage is eenvoudig in te passen in de (werk)dag, zeker met de 5-rittenkaart!

Wat doet het?

Nek en schouders worden los gemasseerd en drukpunten op de rug en armen worden geactiveerd. Hierdoor worden bepaalde acupunctuurpunten gestimuleerd

die de mentale weerbaarheid vergroten, waardoor de concentratie verbeterd en er weer ruimte komt voor creativiteit. Na een stoelmassage voel je je weer energiek en kun je de dag ontspannen voortzetten.

Wat zijn de effecten?

  • Voorkomen en/of verlichting nek-, rug-, en schouderklachten

  • Stress vermindering

  • Minder vaak hoofdpijn

  • Vermindering spanningsklachten

  • Verbetering concentratie

  • Verbetering mentale weerbaarheid​

Ideaal: de 5-rittenkaart

Voor een optimaal resultaat is een frequentie van eenmaal per 14 dagen aan te bevelen, maar iedere gegeven stoelmassage heeft effect.​ Om te stimuleren geregeld een stoelmassage te ondergaan, hebben we een 5-rittenkaart ingesteld. Je plant en betaalt de afspraken vooruit, zodat je heel makkelijk tussendoor langs kunt komen en daardoor optimaal profijt van deze behandeling hebt. Bovendien krijg je hiermee ook nog eens korting op elke stoelmassage: een super win-win situatie dus!

 

bottom of page