top of page

Guasha gezichtsmassage

Wat is Guasha

Guasha is net als TuiNa massage onderdeel van de Traditionele geneeskunde (TCG) en betekent schrapen van de huid. Bij de Guasha gezichtsmassage worden de Guasha technieken specifiek ingezet op hoofd, gezicht, nek en decolleté om de huid op een natuurlijke manier stralend en jong te houden.

 

Wat doet het 

De Guasha gezichtsmassage is door de zachte technieken een ontspannende behandeling en heeft daarnaast als doel om de doorbloeding en lymfe-circulatie van het gezicht te verbeteren en de aanmaak van collageen te stimuleren. De kwaliteit van de huid verbetert en afvalstoffen en toxines worden afgevoerd. Hierdoor verminderen rimpels en fijne lijntjes, er ontstaat een strakkere huid en een vitaler uitziend gelaat.

Doordat bij de Guasha gezichtsmassage de meridianen en acupunctuurpunten van het hoofd en gezicht gestimuleerd worden, heeft de behandeling ook een positief effect op de algehele gezondheid.

Puurzijn-70.jpg

Wat kan ik verwachten

De behandeling begint met het strijken met de guasha steen op het hoofd om de meridianen wakker te maken. Daarna wordt eerst de nek en de hals vrijgemaakt van eventuele blokkades, zodat de vrijkomende afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Vervolgens wordt met de guasha steen een neutrale olie met Chinese kruiden aangebracht op het gezicht en wordt met de guasha steen circulaire en rechte strijkingen gemaakt op het gezicht. 

Als laatste worden diverse acupunctuurpunten in het gezicht en op het lichaam gestimuleerd, waardoor verschillende lichaamssystemen, zoals het spijsverteringssysteem, immuunsysteem en ademhalingssysteem aangezet worden. Zo heeft deze behandeling tevens een positief effect op de algehele gezondheid en welbevinden.

Wat levert het me op?

- natuurlijke gezichtsverzorging

- vermindering rimpels en fijn lijntjes

- kwaliteit van de huid verbetert

- betere doorbloeding

- afvoer afvalstoffen en toxines 

- heerlijke ontspanning

- geen toevoeging chemische of giftige stoffen 

- geen dure verzorgingsproducten

- alle lichaamssystemen krijgen een boost

Kortom: een frisse, verzorgde, gezonde uitstraling!

guasha stenen b.jpg

Contra indicaties

- hartaandoeningen

- kanker

- gebruik van bloedverdunners

- niet intacte huid (acné, eczeem)

- zwangerschap en borstvoeding

- direct voor of na intensief sporten 

Voordeel met Jaartraject Guasha gezichtsbehandeling

Het jaarabonnement bestaat uit 8 behandelingen verdeeld over een jaar. De behandelingen worden aan het begin van het traject ingepland en betaald.

 

Het jaarabonnement levert u de volgende voordelen op

- €5,00 korting per behandeling  

- de afspraken zijn al ingepland, dus er is altijd plaats in de agenda

- de afspraken zijn al betaald, dus geen tussentijdse kosten

- geen extra kosten voor huidverzorgingsproducten

- het hele jaar door ziet uw huid er stralend uit

bottom of page