top of page

Over PUUR ZIJN

IMG_0022.JPG
Diploma's & Specialisaties

TuiNa massage therapie
Pijnvermindering
Meridiaanpalpatie
Bisyndromen en Bantechnieken
Cupping en moxa

SensiPlus-Therapie

Reiki Healing

Wellness massages
Ontspanningsmassage
Hotstone massage
Zwangerschapsmassage
Aromatherapie massage
Hoofdmassage
Guasha gezichtsmassage
Antistress massage


Stoelmassages (voor bedrijven)
 

Welkom bij PUUR ZIJN,

Een praktijk waarin mensen geholpen worden weer helemaal zichzelf - puur - te zijn. De behandelingen zijn gericht op de mens in zijn geheel (holistisch) en niet alleen op de lichamelijke of mentale klacht. Het zelf herstellend vermogen van ons lichaam wordt aangesproken en gestimuleerd. Het doel is om de achterliggende oorzaak van de fysieke en/of mentale klacht te achterhalen en weg te nemen. Tijdens de behandeling krijg je inzicht in je klacht en worden emotionele blokkades losgelaten. Door bewustwording van deze inzichten maak je andere keuzes in jouw leven die jouw hogere zelf dienen.

De behandelingen bij PUUR ZIJN variëren van ontspannende ervaringen als een hotstone-, aromatherapie-, of  ontspanningsmassage tot therapeutische behandelingen als TuiNa Therapie massage, een Reiki Healing of SensiPlus-Therapie of een combinatie hiervan waarmee je tot diep in de kern van je zijn komt en de balans hersteld wordt.

In de massage behandelingen worden er natuurlijke (biologische) oliën gebruikt. Deze essentiële oliën kunnen ook naar wens samengesteld worden en zijn te koop voor thuis gebruik. 

Er zijn ook kadobonnen verkrijgbaar.

bottom of page