top of page

Reiki Healing

Wat is Reiki Healing?

Reiki is een energetische healingsvorm die oorspronkelijk uit Japan komt en de natuurlijke genezing bevordert. Blokkades die je energetisch hebt opgelopen door boosheid, teleurstelling, angst, pijn, verdriet en afwijzing gaan niet weg wanneer je deze niet geuit hebt. Ze blijven in je aura hangen of slaan zich op in je lichaam wat zich kan uiten in lichamelijke pijn. Reiki kan je helpen om bij het verdriet of de pijn te komen en het op een zachte manier los te maken. Het helpt je probleem te begrijpen, te accepteren en zorgt ervoor dat je energie weer vrij kan stromen.

Als je geregeld een Reiki behandeling ondergaat zullen je energiebanen optimaal werken en verkleint de kans dat er zich een blokkade vormt. Een Reiki behandeling duurt tussen de 30 en 60 minuten en dit wordt zittend of liggend gedaan. Je houdt hierbij gewoon je kleren aan.

Wat levert Reiki op?

  • Sneller herstel van lichamelijke en/of psychische klachten

  • Ontspanning door de aandacht, rust en stilte

  • Meer inzicht in je geestelijke welzijn

  • Beter contact met je intuïtie

  • Verwerking van trauma's, depressies en sterke emoties

  • Aanvulling van tekort aan levensenergie en versterking van
    je geest

Puurzijn-64.jpg

Reiki voor kinderen

Kinderen zijn vol energie en kunnen vanwege de overvloed aan indrukken overdag soms moeilijk in hun hoofd tot rust komen. Vaak zie je dit doordat ze erg onrustig zijn, zich niet kunnen concentreren of 's avonds niet goed in slaap kunnen vallen.

 

Een Reiki behandeling zorgt voor vermindering van deze overvloedige geestelijke activiteiten in hun hoofd en maakt endorfine vrij die er voor zorgt dat ze zich weer prettig gaan voelen. Bij kinderen werkt het vaak heel snel.

bottom of page