Stoelmassages voor bedrijven

Stoelmassages

Om het beste uit je werknemers te halen verzorgt PUUR ZIJN bedrijfsmassages op locatie. Een stoelmassage werkt preventief en is bedoeld voor spanningsklachten als gevolg van stress of een statische, niet optimale werkhouding. Een stoelmassage is laagdrempelig en eenvoudig in te passen in de (werk)dag. 
Hoe werkt het?
De massage wordt uitgevoerd op een speciaal ontwikkelde stoel. Het wordt over de kleding heen gegeven en duurt 20 minuten.  Nek, schouders en bovenrug worden los gemasseerd en drukpunten op de rug en armen worden geactiveerd. Er wordt geen olie gebruikt. Na een stoelmassage voelt men zich weer energiek en wordt de dag ontspannen voortgezet. 
Professioneel, aandacht, kwaliteit
Onze stoelmassages zijn van hoge kwaliteit en worden enkel gegeven door gediplomeerde masseurs. Zij beschikken over jarenlange ervaring, met passie voor hun vak en aandacht voor de klant. Elke massage wordt aangepast aan de behoeften of klachten van de klant. Zo kan deze ontspannend worden uitgevoerd, gericht zijn op specifieke klachten of een combinatie hiervan. Zij duurt daarom ook minimaal 20 minuten, zodat er voldoende tijd is om maatwerk te bieden en adviezen te geven.

Ma, wo, do, vrij:

Willem Alexanderhof 15

6851 LB  Huissen
(1e verdieping)

Dinsdag: 

Vierakkerstraat 40

6851 BG Huissen

(Begane grond)

  • Facebook Puur Zijn
  • Pinterest
  • White Instagram Icon

Tel: 06-18713920

info@praktijk-puurzijn.nl