top of page
  • Foto van schrijverErna Nijenhuis

Nieuwe ruimte - nieuwe huisstijl

Mei 2019

Inmiddels is PUUR ZIJN uit haar jasje gegroeid. Ooit begonnen op een zolderkamer, ben ik nu naar een grotere kamer verhuisd, zodat ik alle spullen beter kwijt kan. In 2015 ben ik gestart met Reiki en Sensibehandelingen. Daarna kwamen de ontspanningsmassage, hotstonemassage, hoofdmassage, voetreflexmassage, stoelmassage en aromatherapie. En nu, anno 2019, heb ik de 3-jarige hbo opleiding voor TuiNa therapeut afgerond en kan ik allerlei pijn- en stressgerelateerde klachten behandelen.

Met de nieuwe ruimte was het ook tijd voor een nieuwe huisstijl. Ik ben heel blij met mijn nieuwe logo, visitekaartjes, kortingsbon en kadobon, dankzij Bjorn Bongers Mediaproducties. Een mooie folder is nog in de ontwerpfase, maar ik heb er alle vertrouwen in dat die ook erg mooi wordt.


コメント


bottom of page